Quaderns de Vilamajor

Quadern de Vilamajor 7. Les masies de Santa Susanna

Quadern de Vilamajor 7. Les masies de Santa Susanna

L’any 2001, el Centre d’Estudis va començar una col·lecció de monografies sobre Sant Pere de Vilamajor. Des d’aleshores, cada any ens presenta un nou volum. El primer número es va centrar en imatges antigues del poble i es va titular POSTALS. El segon es va dedicar a les masies del veïnat de Canyes. El tercer, a les fonts -RUTES D’AIGUA (I); el quart, a les FEINES ANTIGUES DEL BOSC I LA MUNTANYA; el cinquè i el sisè, sobre l’AGRICULTURA. I el setè volum està dedicat a les masies de Santa Susanna.

El Centre d’Estudis ja està preparant nous volums.

El proper 31 de gener de 2009, a les 19h a la sala Orila de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, ens veiem a la presentació del nou Quadern. Fins dissabte!

Anuncis

3 thoughts on “Quaderns de Vilamajor

  1. Digues quin et falta. Els pots trobar a la venda a la papereria Mayol (ca la Sánchez) de Sant Antoni de Vilamajor, a l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, a la farmàcia Sandoval (Sant Pere), a la llibreria La Gralla de Granollers…

  2. Hola Josep,
    Tens raó. La sèrie de masies dels Quaderns es completarà amb tres nous volums: un pel veïnat del Pla, un altre amb els veïnats del Sot de l’Om i dels Boscassos i un tercer amb els veïnats dels Bruguers i Brugueres; completant així els 7 veïnats de Sant Pere de Vilamajor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s