Vilamajor en xarxa (VX 9.0)

higini-herrero-webs-vilamajor-xarxa-feb09

Tot és molt nou. Tot es mou molt de pressa. I ara, també, a Vilamajor. És una comunitat petita però activa. I creix. De mica en mica, com una taca d’oli, la xarxa s’ha anat extenent. Blocs personals o monogràfics, d’actualitat i política, d’educació i cultura o de lleure i esports… De tota mena. N’hi ha d’inesgotablement actius (com el degà de la xarxa Per SPectiVa), entrenyables (Pensaments en veu alta), enigmàtics (L’esguard de la Torre), d’entitats (Trencacames, geganters…), imprescindibles (MeteoVilamagore), d’opinió (Pungoles Opina, Vilamajor Opina…), institucionals (ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni), polítics (esquerra, convergents, independents…)…

Una menció a part mereix un bloc. Que no és ben bé un bloc. Però que resulta molt útil als usuaris de la xarxa -jo inclòs-. És Vilamajor en xarxa. És un lloc senzill, sense actualitzacions ni entrades constants, però un útil directori per a trobar-hi als que estan a la xarxa, a Vilamajor en Xarxa. Enhorabona. T’hi afegeixes? Doncs afanya-t’hi! Deia que la xarxa es mou de pressa. Darrerament alguns entesos diuen que les noves xarxes socials 2.o com el Facebook, Twitter, Twitxr, Flickr… desplaçaran -o ofegaran- els blocs. Ja ho veurem. Personalment, espero que es complementin mutuament i que l´únic que ens calgui sigui trobar temps per a visitar-los.

Però alerta! Que va de debò. Si per casualitats de la vida trobessis aquest temps… Abans d’anar a l’ordinador fes clic aquí.

Anuncis

3 thoughts on “Vilamajor en xarxa (VX 9.0)

  1. El millor del metro és que pots agafar-lo a una estació, i, amb el mateix bitllet i sense baixar, pots recòrrer totes les línies.

    Però encara és més important que darrera de cadascun dels enllaços no hi ha una sola persona, hi ha un moviment social des de diferents perspectives i punts d’interés. Gent que potser ni es coneix, però que, silenciosament, dia a dia, comparteix. I si les estacions són importants, més encara ho és la xarxa que formen.

    En tot aixó, les xarxes socials; persona-persona-grup, mai no podran substituïr la blogosfera.

    Gràcies, amic; i a tots els que feu Vilamajor en Xarxa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s