Accident aeri a Vilamajor !

Què ha estat aquest soroll? No ho sé! Corre! Corre! Allà dalt! A Terra Blanca! Ho heu vist? Ostres! Fum! S’està cremant el bosc! Avisa a tothom! Era un avió! Ha caigut més amunt de les Tres Termes! Al sot? Sí, a la vessant de ponent! A l’altra banda de can Pairana! Venia de Palau! Que portin aigua! Anem a veure-ho! No pot haver sobreviscut ningú! Era un avió de guerra! Vine! Anem a veure-ho! Vine! Vine!

Des de l’accident de l’avió durant la Guerra Civil espanyola, el Sot on neix la riera de Vallserena, entre les Tres Termes i Terra Blanca, s’ha conegut com el Sot de l’avió o el Sot dels Socarrats.

accident-aeri-vilamajor

Trenta anys més tard, el 3 de juliol de 1970, fora del terme municipal de Sant Pere de Vilamajor però sí a l’àrea del Montseny, a la vessant nord de les Agudes, en el terme municipal d’Arbúcies, es produí un altre accident aeri. En aquest cas, un avió de passatgers provinent de Manchester en direcció Barcelona s’estimbà contra el massís sense deixar cap supervivent. Aquesta, però, ja és una altra història.

Entrada relacionada: Cau una avioneta a Sant Pere de Vilamajor (23/06/2009)

Això no s’acaba aquí:

realitat-ficcioBé, ja hem vist que l’afirmació de l’enquesta “La realitat supera la ficció?” de l’accident aeri era certa.  :) Ho havies encertat? Ja has votat?

Digues què opines de les altres afirmacions de l’enquesta. Només has de clicar sobre el banner. Seran certes o falses?

Per veure més enquestes clica aquí:

0_enquestes

Anuncis

3 thoughts on “Accident aeri a Vilamajor !

  1. Ja em sonava a mi alguna cosa. El de Montseny si, i el de la Guerra Civil em sonava alguna cosa d’haver-ho escoltat a la meva família de Sant Pere (la veu de la memòria…).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s