Han fet els deures ses eurosenyories?

ue_banderaEn unes eleccions és primordial saber a què es comprometen a defensar al Parlament els candidats, en aquest cas, els eurocandidats. Saber quins projectes de futur presenten per poder comprovar quin d’ells és el que més s’adiu al nostre. És a dir, la campanya electoral a la que ens submergirem aquestes dues properes setmanes.

Però també cal valorar si ses eurosenyories han fet la feina a què es van comprometre a les passades eleccions. La pregunta és: han fet els deures ses eurosenyories?

I com ho podem saber? Una d’entre moltes formes és la pàgina web Parlorama.eu on segons uns criteris (evidentment subjectius) han avaluat la feina realitzada pels eurodiputats (activitat parlamentària, assistència…). Totes les dades utilitzades han estat extretes de la gina oficial del Parlament Europeu. Els resultats són curiosos i, com a complement a l’hora de fer les valoracions personals, potser convé fer-hi un cop d’ull. Tenir-ho en compte ja anirà a criteri de cadascú. Algunes de les puntuacions dels eurodiputats més coneguts són:

Entrades relacionades:

 • Comparativa de les Enquestes de les eleccions europees 2009. (clica aquí)
Anuncis

7 thoughts on “Han fet els deures ses eurosenyories?

 1. Pep, he estant pensant en el teu comentari sobre si cal votar o no o de si al Parlament fan les coses bé o animen a l’abstenció. Més o menys, en la mateixa línia desanimada del comentari d’en David.

  Per això he publicat aquest post aprofitant haver trobat aquesta web. És una forma de dir que no tots són iguals, que alguns escalfen més la cadira que d’altres… Tot i que en aquestes alçades de la pel·lícula no sé si us animo gaire… oi? 😉

 2. RAül Romeva ha estat un gran eurodiputat! de eft qcrec q li van donar el rpemi al més actiu! Llàstima que estigui en la nau a la derivan comandada epr Saura!

  De moemnt el que més me’stà agradant de la rpe campanya és el brutal anunci del PSOE “Lo malo no es lo que piensan es lo que votan”

 3. Hola Higini,
  Gràcies a que has deixat un comentari al meu bloc he pogut descobrir el teu, i el que he vist m’ha agradat de debò.
  Amb el teu permís et posaré un link al meu bloc, a l’apartat de enllaços interessants.
  Espero seguir comptant amb la teva presència i els teus comentaris, que sempre seran benvinguts.
  PD. També t’he fet una petició d’amistat al facebook.
  Suposo que no cal cap aclariment, però jo a Europa votaré Tremosa, perquè cada cop n’estic més satisfet del gir sobiranista de CDC.
  Aquest cop ja no te marxa enrera, si el 7 de Juny Ramón Tremosa obté un bon resultat, les dubtes hauran marxat, i CIU serà decisiva per poder fer realitat la sobirania nacional de Catalunya.

 4. Òndia! I quan dius que cobren aquests Eurodiputats? Si jo a la meva feina no arribés a 4 sobre 5 ja estaria despatxat!

  És per aixó perquè la gent no vota en aquestes eleccions, i no és perquè no sàpiguen el que fan els Erodiputats sinó precisament perquè si que ho saben.

 5. Aquesta llista també és un altre element que crec que fa pensar més en abstenció que votar. Com diu en Ricard que si a la nostra feina no cumplim amb un 4 sobre 5 ens foten fora, a ells també els hauriem de fer fora.

  Jo no m’imagino a la classe anar a escalfar la cadira del mestre, i els nens matança i cridant. Al cap de 5 minuts quin el director i 10 min després estic al Departament amb la carta que em foten fora de llistes.

  A més si et fixes, dels que treballen més el primer segons les enquestes del CIS no entra al nou Parlament, el segons el partit ja no el volia, i el tercer suposo que té la nota que té perquè era president del parlament durant mitja legislatura. En resum els que treballen ja no tornen, i es queden els que escalfen cadires. Ja se que sóc pessimista, però també és una lectura que es pot fer.

 6. Ostres impressionant el compliment mitja. Llàstima m’agradaria poder veure el compliment per part dels Eurodiputats “espanyols” comparat amb la mitjana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s