Ja s’ha publicat el tercer número de la col·lecció Quadernets de Vilamajor

CESPVA partir d’avui ja es pot trobar el tercer volum de la revista del Centre d’Estudis Quadernets de Vilamajor. Aprofitant la Festa Medieval del Vilamagore d’aquest cap de setmana (4 i 5 de juliol), trobareu una paradeta on es podrà adquirir juntament amb les altres publicacions del CESPV.

Quadernet (3)A partir de la setmana que ve ja el podreu trobar als punts de venda habituals: Casa de la Vila, el Pi Novell, farmàcia Sandoval… al preu de 3 euros.

Al nou quadernet la Teresa Sagrera ens parlarà de com es menjava a Vilamajor durant el segle XII. També trobarem la segona part de l’article d’en Ferran Sarrià sobre els rectors de Vilamajor dels segles XV i XVI i un estudi de la demografia recent, fruit de la col·laboració de Ricard Camprubí. També hi destaca una altra col·laboració del qui fou el primer coordinador del CESPV, en Josep Maria Garcia, sobre l’elaboració tradicional de l’oli d’oliva.

Aprofitant l’edició d’aquest tercer volum, també s’han reeditat els dos primers volums de la col·lecció. Que tingueu bona lectura!

Entrades relacionades: L’aigua a Vilamajor (video), Teresa, explica‘ns Vilamajor i els Quaderns de Vilamajor i el nou volum de les masies del Veïnat de Santa Susanna

Anuncis

One thought on “Ja s’ha publicat el tercer número de la col·lecció Quadernets de Vilamajor

  1. Joder!!! Que guai que un poble compti amb una revista de publicacions històriques locals propia!
    Jo estic a punt de publicar un article científic a la revista de Gavà sobre arqueologia de la mineria ibèrica en aquesta població.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s