Vilamajor en xarxa (VX 9.7)

vilamajor-en-xarxaLa xarxa que Ricard Camprubí va començar a recollir en el bloc Vilamajor en Xarxa sobre les pàgines i blocs de Vilamajor continua extenent-se com una taca d’oli seguint la dita catalana “de mica en mica s’omple la pica“. Així que cada mes podem actualitzar el plànol amb alguna nova pàgina web o un nou bloc.

Ha passat un mes i ja he pogut ampliar el plànol de la xarxa amb 8 estacions més. La primera és MontsenyTV, la televisió d’internet del nostre massís i on, per cert, surt una entrevista al meu cosí, en Lluís Planes Herrero, director del Camí. La segona és el bloc personal “Els neguits del licàntrop“. La tercera és l’espai “Hora Tonta” de Ràdio Vilamajor. La quarta és el bloc de blocs del Departament de Ciències Socials de l’IES Vilamajor. La cinquena és el bloc personal d’Ariadna Bruguera “El Sol de la Nit”. La sisena és el projecte “La Casa de l’Aire” que la Fundació Roger Torner vol tirar endavant a Can Surell. La setena és el bloc del pungolenc “Isugranes“, dins de CardedeuBlogs. I, per acabar, una inclusió que no és una novetat sinó un descuit per part meva, la pàgina de l’Associació de Veïns de Vallserena.

Pungoles 2_verdpungoles 1_grocPungoles 3_vermellTambé vull felicitar el bloc “Les Pungoles Opina i Viu” que ha afegit un semàfor per opinar sobre les notícies que apareixen al seu bloc, ja sigui bona, necessita millorar o dolenta. El símbol és una mà, emblema de la urbanització però també del bloc: una mà estesa a tothom que senti inquietut per millorar aquest indret de Vilamajor.

No volia acabar sense fer un sincer agraïment a en Ricard pel seu post “Blocaires admirables“. Moltes gràcies.

LÍNIA 1. Blocs personals o monogràfics, LíNIA 2. Actualitat i política, LÍNIA 3. Educació i cultura, LÍNIA 4. Lleure, muntanya i esports, LÍNIA 5. Economia i empresa, LÍNIA 6. Administracions públiques…

Higini Herrero Webs Vilamajor Xarxa jul09p

LÍNIA 1. Blocs personals o monogràfics, LíNIA 2. Actualitat i política, LÍNIA 3. Educació i cultura, LÍNIA 4. Lleure, muntanya i esports, LÍNIA 5. Economia i empresa, LÍNIA 6. Administracions públiques…

:) Coneixes algun bloc o pàgina web nova que s’hauria d’afegir a Vilamajor en Xarxa? Fes-m’ho saber! :)

Entrada relacionada:

Anuncis

5 thoughts on “Vilamajor en xarxa (VX 9.7)

 1. Hola Higini, sóc l’Home Llop, un dels molts Bonet que transiten per Vilamajor… Per cert, ja pots dir-me de tu. Diria que fins i tot ens han presentat algun cop i, en tot cas, tenim força amistats comunes. Gràcies per haver visitat i incorporat els meus neguits licantrops a la Xarxa. És un veritable plaer, a més d’un poderós aliment per satisfer el meu desmesurat ego.

  Salut i visca el Baix Montseny!

 2. Vilamajor en Xarxa = Vilamajor enreda!

  Vilamajor me llega y Vilamajor se queda.
  Espero poder ir recorriendo y parando en
  algunas de estas estaciones… en las que
  ya he parado.. de lo lindo he disfrutado!!!

 3. Bona tarda, Higini,
  acabo de constatar que el meu bloc, ‘Els neguits del licantrop’, no figura a la relació de blocs que has posat a la dreta -i tirant a baix- de la teva web. Sens dubte, m’esmentes al començament i surto a les línies de metro, però no pas a la llista. Em faràs un favor si m’hi pots incloure. Gràcies per endavant.
  Loup Garou

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s