MacGyver

estrella1estrella12estrella0estrella0estrella0

.

Encara recordo les discussions a l’hora de sopar amb el meu germà sobre quina sèrie era millor, si El equipo A (la vèiem en castellà) o la nova sèrie que l’havia substituït a TVE1, MacGyver. Eren discussions plenes d’arguments, el més brillant dels quals era la credibilitat d’una respecte l’altra… Ja us ho podeu imaginar. I, mentrestant, el meu pare demanant silenci perquè no podia seguir el capítol.

macgyverEn MacGyver era un jove acabat de llicenciar en Ciències Físiques que, arrel d’un accident d’infància, era radicalment pacifista i no podia suportar les armes de foc. El director d’Operacions de la Fundació Phoenix i millor amic de MacGyver, en Pete Thorton, el fitxa perquè l’ajudi en la lluita contra els “dolents”, entre els quals hi haurà el malvat assasí Murdoch.

Durant els episodis de les 7 temporades (1985-1992), MacGyver farà gala dels seus coneixements científics per a sortir victoriós de mil i una situacions de perill. Es farà famós per poder realitzar qualsevol cosa amb un simple clip, un xiclet, una goma de cabell i la seva apreciada navalla suïssa. (Totalment versemblant, tal com afirmava el meu germà… hehehe 😉 )
.

.

Més informació i comentaris de sèries i pel·lícules a:

tv

Anuncis

3 thoughts on “MacGyver

  1. Sí que ets exigent!! Com pot ser que al MacGyver li hagis donat una estrella i mitja, el mateix que li vas donar al Equipo A?? El MacGyver era fantàstic, i també recordo que ens vam passar tota una classe d’electrotecnia (una assignatura que feia quan devia tenir uns 12 o 13 anys) discutint amb el professor si la sèrie era creïble o no, i em sembla que ell deia que sí, que tot era científicament possible!

  2. He estat 15 anys negant-li la raó al meu germà i ara et penses que li donaré (encara que la tingui)? Noooo! 🙂 hahahaha 😉

  3. Higini! Fa un parell de setmanes vaig estar escoltant la sintonia aquesta unes 25 vegades seguides, repetint-la a la autista a través del Youtube. Quins records! Recordo algunes tardes veient-la amb els amics, tot berenant, precisament al Poble de Montseny, on durant mooooolts anys hi passava amb la família els caps de setmana i l’estiu. Ja veus quines coses…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s