Nou curs, nova capçalera al bloc

Començant nou curs amb l’inici de setembre, he decidit introduir alguns canvis, entre d’altres, la capçalera del bloc. Durant aquests darrers vuit mesos la imatge era un Higini que xiuxiuejava “Benvinguts, passeu, passeu…” al meu món: imatges de Vilamajor, del Montseny, del ferro…

capcalerabloc-gif.gif

Quan comences un bloc, almenys en el meu cas, no saps cap on anirà, de què parlaràs… més enllà d’una idea general i ambigua. Sabia que parlaria molt del meu poble i del Montseny, i també dels gegants. Alguns moments em venia de gust parlar d’això o d’allò altre i dubtava si ho havia de fer al bloc. Aquest tema s’hi escau? Al final he acabat parlant una mica de tot el que em passava pel cap. Però, ja és això, oi, un bloc personal? Aquest no és un bloc del meu poble. Si ho fos, es diria el bloc de Vilamajor o tindria algun nom semblant. Al cap i a la fi, només ets al bloc personal d’un tros de pa del Montseny que li agrada parlar de casa seva.

capcalera-bloc-sense-conser.gif

Ara ja el coneixes, ja és casa teva. No és un monogràfic, n’hi ha per a tots els gustos: llimona, maduixa, menta, préssec, descafeïnat, taronja, sense calories, fet a mà… Només has de triar el que més t’agradi 🙂

Gràcies per ser aquí 😀

Anuncis

12 thoughts on “Nou curs, nova capçalera al bloc

  1. Llarga vida al bloc, bona feina!

    P.S.: Quina és la diferència entre un tros de pa (del Montseny o no) i un tros de pa sucat amb oli? David, ens podries il.lustrar al respecte?

  2. Arqueòleg, doncs has de venir a Vilamajor. No hi ha pedres ni vestigis interessants però hi ha gent molt trempada que t’agradarà conèixer.

  3. Hola Ricard,

    Quina pregunta més difícil i… comprometedora! hehehe!
    Bé, jo diria que són conceptes que divergeixen en uns aspectes i coincideixen en d’altres. Per exemple, una diferència fonamental està en l’ocurrència: de pa sucat amb oli n’hi ha per totes les taules, per totes les llars. El plaer de gaudir d’un trocet de pa sucat amb oli està a l’abast de tothom i és un d’aquells invents casolans afortunats que no passen mai de moda, mentre que un “tros de pa”, malauradament, és més difícil de trobar. És un espècimen ben rar en els nostres dies, ja sigui al Montseny o a qualsevol altre lloc, però val el seu pes en or. De fet, un “tros de pa” d’aquesta mena és un veritable tresor i suposo que has de ser molt afortunat si tens la sort de tenir-ne un al teu costat. El que hi ha més pel món són crostons de pa ressec i ultrarefinat…
    Què tenen en comú, el tros de pa sucat amb oli i el “tros de pa” (del Montseny o d’arreu)? Que comparteixen una gran veritat: el que és bo és el que és senzill, autèntic i natural.

  4. Doncs el pa/Gini sucat amb oli és bo, però què en diuen del Pa/GIni amb vi i sucre. Un berenar per llepar-se els dit!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s