En Quico s’endú els gegants de Sant Pere de Vilamajor a la festa de Santa Margarita

Avui diumenge, en Quico ha llevat d’hora els gegants Alfons i Loreto i se’ls ha endut cap a Santa Margarita per celebrar-hi la festa major. Allà s’hi han trobat amb els seus amics: els gegants de Sant Esteve de Palautordera i de Sant Andreu de Palomar. Acabada la missa a l’ermita han fet una cercavila al ritme de les gralles i tabals pels carrers del veïnat.

L’autor de les fotos és en David Pinheiro. Gràcies 🙂

Anuncis

5 thoughts on “En Quico s’endú els gegants de Sant Pere de Vilamajor a la festa de Santa Margarita

  1. A aquest Quico no li caurà mai la teulada al damunt: sempre està de festa! Això sí, la propera vegada a veure si tria una hora més decent perquè conec un cert fotògraf amateur (així com un cert graller i blogaire) que han arribat a casa un pèl massa rosadets (i no de vergonya)!… 😳

  2. No comencem! Quan mantinguis un bloC de notes o un bloC de pedra com mantens aquest bloG (la idea en si mateixa ja és ridícula…) et diré bloCaire. Mentrestant, pel fet d’escriure un bloG, et considero un bloGaire, malgrat les diatribes que en puguin fer el TERMCAT i la seva colla de normativistes eixelebrats!
    T’haig de recordar els meus cinc superarguments que justifiquen “la plena funcionalitat del manlleu, alhora que exposen algunes desavantatges de la forma en ‘c'”? :mrgreen: hehehe!

  3. Demano disculpes per posar-me en mig d’aquesta discussió. Em pensava que ja estava solucionades les vostres diferències.

    Estic d’acord amb el David que en Quico escull unes hores poc adecuades per sortir de festa, encara que per motius diferents. Que no pensa que la gent se’n va a dormir tard? perquè és festa a altres pobles i després no hi ha qui s’aixequi a aquestes hores matinals. Li haurem de comprar una agenda amb només les hores centrals dels dia. Després segur que l’anem a veure tots. hehehehe

  4. Ei, Pep! Aquesta discussió és pública; qualsevol s’hi pot ficar (això sí, sempre i quan em doni la raó, hehehe! :mrgreen: )
    En Gini em va comentar que potser vindries a la sortida de gegants. Potser la propera vegada no coincidirà amb les teves hores de son així ens coneixerem. 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s