Higini TV prepara la primera emissió

Higini TV logoSembla que finalment es confirma que Higini TV prepara l’inici de les seves emisions. L’encarregat de donar el tret de sortida i presentar-se en el primer programa serà el cap d’informatius. En Pere (el sant, no el rei) és molt conegut al poble ja que ha donat el nom, el símbol i el dia de la festa al municipi. Segons sembla, ja s’estan efectuant els assajos davant la càmera al plató dels informatius. Pere deixarà la túnica que l’ha caracteritzat els darrers 2000 anys i es vestirà amb una actual americana i corbata… No ens ho podem perdre!

Quan començaran a emetre? La versió oficial apunta que podria ser el 5 de novembre, el meu aniversari. D’altres apunten alguna filtració uns dies abans en període de proves. I uns dies abans del dia 5 és a dir que pot ser en qualsevol moment, ja que estem a dia 2!

D’aquí poc, tots els rumors ja seran fets confirmats en negre sobre blanc…

Més info: Enquesta sobre la programació d’Higini TV

Anuncis

2 thoughts on “Higini TV prepara la primera emissió

  1. Em sembla que deu ser una emissió il·legal… 😮 perquè vaig veure com ahir a la nit, Sant Elies i Sant Pere s’enfilaven a la Torre Roja per posar una antena-repetidor… Molt sospitós, tot plegat… 🙄 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s