Programa 012 – NEWS HIGINI TV – 24/11/2009 – Suport a la consulta

Tots els vilamajorencs i vilamajorins estem convocats a participar a la consulta sobiranista que se celebrarà el proper dia 13 de desembre a més de cent cinquanta municipis de Catalunya. El telenotícies d’Higini TV, dirigit pel seu presentador estrella Sant Pere, ens mantindrà informats de tot el que passi.

Sant Elies s’ha desplaçat a cobrir els actes de suport a la consulta i Sant Antoni també ens informarà dels resultats a Sant Antoni de Vilamajor, un poble recentment afortunat per una pluja de milions d’euros.

Més informació: [Suport a la consulta al bloc de Sant Pere de Vilamajor Decideix] [Loteria a l’AVUI] [Loteria a EL PAÍS] [Loteria al 3/24.cat]

Anuncis

3 thoughts on “Programa 012 – NEWS HIGINI TV – 24/11/2009 – Suport a la consulta

  1. Jo crec que el cop de sort que ha tingut Sant Antoni –malgrat que no el vulgui reconèixer– és un senyal diví bastant clar: Déu i tots els sants ens estan fent saber que anem pel bon camí amb aquestes consultes. Per això, jo crec que els sants de la nostra cadena tenen autoritat moral per votar i, a més, opino que els seus vots haurien de valdre per 100. De fet, jo encara aniria més lluny: tenint en compte l’excepcionalitat d’aquest acte (per la seva rellevància i, alhora, per la claríssima i indiscutible bonança divina), jo crec que totes les abstencions, així com els vots en blanc, s’haurien de comptar com un “SÍ”. Molt bona idea, Arqueòleg, molt bona idea…! :mrgreen:

  2. ¬¬ 🙄
    Diuen una persona, un vot. Els Sants són persones? Els dibuixos animats són persones? Em sembla que els faré una urna al plató i que ells també votin… a veure qui resultat surt… 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s