Programa 019 – NEWS HIGINI TV – 23/12/2009 – Anàlisi dels resultats i enquestes sobre la independència de Catalunya

Després de les votació a la consulta sobiranista del 13 de desembre, molt se n’ha parlat del nivell de participació que no va arribar al 30% de mitjana. Els organitzadors diuen que atès al voluntarisme i als pocs mitjans ha estat un èxit. Els partidaris del “NO” ho consideren un fracàs. Després d’una setmana de només donar voltes entorn a la participació, el 96% de vots afirmatius han quedat oblidats i menystinguts.

Sant Pere analitzarà dues notícies publicades sobre el tema: Un anàlisi dels resultats del 13D amb participacions diferents i una enquesta sobre la independència publicada recentment.

Anuncis

3 thoughts on “Programa 019 – NEWS HIGINI TV – 23/12/2009 – Anàlisi dels resultats i enquestes sobre la independència de Catalunya

  1. Gini, els censos electorals no són homogenis: a les eleccions “convencionals” no voten els joves de 16 i 17 anys (2% del cens) ni els estrangers (15% del cens).

    La participació en termes comparatius uniformes amb les eleccions “convencionals” ha estat del 32-33% en la consulta del 13-D.

  2. La partitocracia s´en emportará tots aquests vots, tota aquesta il.lussió, com ho ha fet l´Independentisme aquests anys pasats. Jo crec amb el treball de la gent que ha fet d´aquest dia memorable, 13 de Desembre, una jornada de participació directa amb el permís o sense dels partits polítics. A les properes Autonómiques el millor vot será el que no s´en doni i que el moviment ciutadá s´emporti l´Independencia p´el camí dels fets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s