Programa 022 – NEWS HIGINI TV – 08/02/2010 – Els terribles i terrorífics brams de febrer

Avui, a Higini TV, Sant Pere i Sant Elies s’han proposat resoldre un misteri, un nou Expedient X. Des de temps immemorial, quan arriba el mes de febrer se senten a la muntanya uns brams terrorífics que allunyen els temorosos vilamajorencs.

Què són aquests brams? Qui o què n’és el responsable? Avui en descobrirem l’entrellat. Us atrevireu?

Entrada relacionada: Programa 006 – NEWS HIGINI TV – 09/11/2009 – Expedient X: El cas de la cabina misteriosa

Advertisements

5 thoughts on “Programa 022 – NEWS HIGINI TV – 08/02/2010 – Els terribles i terrorífics brams de febrer

  1. Que no es queixin els calçots de Vilamajor, que almenys viuen més que els de Palau, que ja els hem as***** (menjat), i tant bons que eren. jejeje

  2. Sabíeu que l’ésser humà és anatòmica i intel·lectualment com és perquè en un determinat moment de la seva evolució com a espècie va decidir-se a menjar el moll dels ossos dels animals (bé, suposo que dels animals…)? Es veu que aquest àpat és tan nutritiu que ja no li calia seguir menjant tanta carn (perquè aleshores érem d’allò més carnívors!…). A poc a poc, l’estómac es va anar encongint mentre que el crani s’anava eixamplant per donar cabuda a un cervell de majors dimensions.

    Actualment ja no xuclem el moll de l’os. Mengem verduretes, pit de pollastre i cereals Kelloggs. I, quan l’època arriba, mengem calçots amb “salsa de calçots”.

    Em pregunto com seríem anatòmica i intel·lectualment si fa centenars de milers d’anys ens haguéssim decantat per una dieta rica en calçots…?…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s