Vilamajor en Xarxa (versió 10.3)

banner-vilamajor-en-xarxaNo para de créixer! Els internautes continuen teixint i teixint la Vilamajor en Xarxa que va començar a recollir en Ricard Camprubí amb els blocs ciutadans que apareixien a la xarxa fets a -o sobre- Vilamajor, als quals, hi he afegit pàgines web com paritits o grups polítics (L2), administracions o entitats públiques (L6) o empreses (L5).

En l’actualització del mes de març (10.3) veuràs que tenim quatre noves incorporacions: Els dos blocs d’un nou vilamajorenc, el bloc d’en David Pinheiro (L1) i el Color de les Sabates (L1L3). També tenim una altra incorporació de la gran família de blocs d’en D. Javier Garcia sobre fotografies de Sant Antoni de Vilamajor (L3). Un altre bloc nou és el de la Gemma Palau (L1L3) i a la línia 5 s’hi afegeix també “Inventa i Crea”.

LÍNIA 1. Blocs personals o monogràfics, LíNIA 2. Actualitat i política, LÍNIA 3. Educació i cultura, LÍNIA 4. Lleure, muntanya i esports, LÍNIA 5. Economia i empresa, LÍNIA 6. Administracions públiques…


:) Coneixes algun bloc o pàgina web nova que s’hauria d’afegir a Vilamajor en Xarxa? Fes-li saber a en Ricard Camprubí o a mi mateix! I tu? No t’animes a afegir-te a la xarxa? ;)

Anuncis

5 thoughts on “Vilamajor en Xarxa (versió 10.3)

  1. Mercés per el teu treball, Higini.
    I no pots posar el blog de Sant Antoni a la xarxa, ho mateix que el Costumari i el de Sant Pere?.
    Bona Setmana Santa!.

    • Hola Javier, el blog de “Vilamajor en Xarxa” el gestiona en Ricard Camprubí, jo no hi tinc accés. De tota manera, no crec que trigui gaire a incloure’l. Si te’n vulguéssis assegurar i anar més depressa, jo li enviaria un e-mail demanant-li a spvilamajor@gmail.com.

      Bona Setmana Santa! 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s