Al final serà veritat!

Contraportada de L'Actualitat del Baix Montseny 07/05/2010

Una afició que molts vilamajorencs compartim és la de llevar-nos de bon matí i fer el primer tallat del dia a can Noguera mentre fullegem el diari. Avui s’ha tornat a repetir el ritual, però amb una sorpresa afegida: que al diari hi surto jo!

Efectivament, a la secció Per emmarcar de la contraportada de l’Actualitat s’hi pot llegir aquesta referència al post de la trobada de gegants d’Hostalric:

«Sant Pere. L’Higini Herrero, geganter de pro de Sant Pere de Vilamajor i bon coneixedor de les tradicions i cultura del territori, certifica que la trobada gegantera d’Hostalric va acabar amb un ruixat important. Però a banda de donar fe que els de Sant Pere de Vilamajor també en tenen una mica de culpa. I és que van tornar a omplir l’ermita de Sant Elies a l’aplec per demanar-li aigua.»

L’Actualitat del Baix Montseny. 07/05/2010

De tant anar-ho dient, al final serà veritat! 🙂

Anuncis

6 thoughts on “Al final serà veritat!

  1. Vaja amb L´Actualitat del Baix Montseny, sembla simpatzar també amb els Gegants de Sant Pere i amb ú dels seus principals animadors, l´Higini.
    Benvolgut aquest comentari.

  2. Encara no ho he llegit, però avui ho faré segur. I als culpables no se’ls condemna? La meva proposta de condemna seria de pujar a Sant Elies amb els gegants 6 vegades seguides. Però, com que has confessat el delicte, se’t rebaixaria a 2 vegades. Quan comences la condemna? jejeje

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s