Vilamajor en xarxa (versió 10.6)

banner-vilamajor-en-xarxaJa som al mes de juny i la xara continua creixent! Els internautes continuen teixint i teixint la Vilamajor en Xarxa que va començar a recollir en Ricard Camprubí amb els blocs ciutadans que apareixien a la xarxa fets a -o sobre- Vilamajor, als quals, hi he afegit pàgines web com partits o grups polítics (L2), administracions o entitats públiques (L6) o empreses (L5).

En l’actualització del mes de juny (10.6) veuràs que tenim cinc noves incorporacions: Per començar, dos blocs personals: el Conill d’Iturea (L2) i el recent bloc del jove vilamajorenc Bahanes (L1L2). També trobem un nou espai sobre de turisme, correspondència (L4L5) i els 2 llocs web d’en Sergi Flamarique (L5).

LÍNIA 1. Blocs personals o monogràfics, LíNIA 2. Actualitat i política, LÍNIA 3. Educació i cultura, LÍNIA 4. Lleure, muntanya i esports, LÍNIA 5. Economia i empresa, LÍNIA 6. Administracions públiques…

Vilamajor en xarxa. Actualització: juny 2010

:) Coneixes algun bloc o pàgina web nova que s’hauria d’afegir a Vilamajor en Xarxa? Fes-li saber a en Ricard Camprubí o a mi mateix! I tu? No t’animes a afegir-te a la xarxa? ;)

Anuncis

2 thoughts on “Vilamajor en xarxa (versió 10.6)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s