026 NEWS HIGINI TV – Els barris de Vallserena, Can Vila i Can Ram incomunicats amb Sant Antoni

Unes obres al carrer del Camp del Puig de Sant Antoni de Vilamajor han obligat a taller l’únic pas directe entre els barris de can Ram, can Vila i Vallserena amb la carretera de Sant Antoni. El tall afecta a més de 2000 vilamajorencs i ha obligat a suspendre el transport públic.

S’ha habilitat una connexió pel camí de can Tona, a través de Can Derrocada. El corresponsal, Sant Elies, ens informarà des del camí les inicdències d’aquest tall. També connectarem amb Sant Antoni per saber què passa de priera mà al poble veí.

Anuncis

7 thoughts on “026 NEWS HIGINI TV – Els barris de Vallserena, Can Vila i Can Ram incomunicats amb Sant Antoni

  1. Bona noticia que el Consistori Sant Perenc vagi construir la carretera de Can Tona. Si el de Sant Antoni va emprendre aquesta remodelació, suposo que va contar amb aquesta via de sortida. De nou es evident la necessitat de que hagi una via exclusiva d´acces sense pasar directament per el casc del nostre poble veí. Ala meva opinió, tindría que començar a l´accés sud de Sant Antoni arribant des.de Llinars, creuar la vall més abaix de la Farinera i dels límits urbanitzats de Can Vila.

  2. Entenc que no sols és responsable del problema d’ accés a Can Vila i Vall Serena el Alcalde de Sant Antoni, crec pel que he llegit que l’ alcalde de Sant Pere no ha fet tampoc els deures en aquesta qüestió.
    Sembla clar que el transit pesant de camions no pot anar exclusivament per Sant Antoni, altra cosa és que s’ adoptin resolucions unilaterals quan afectim altres municipis. I aixó que son del mateix partit polític.

    • Quins deures haviien d’haver fet des de Sant Pere? Sempre s’haurà d’atravessar Sant Antoni per un lloc o altre, no? No s’hauria d’haver tallat el pas fins que estigués feta la variant entre la farinera i el pont de l’entrada de Sant Antoni com bé diu en Javier.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s