La guerra entre les pomes i les mores negres

Les empreses Apple i BlackBerry han tret al mercat dos models de telèfon mòbil i, evidentment, cadascuna creu que el seu model és el millor. L’equip de la BlackBerry va penjar a la xarxa el següent vídeo de 18 segons deixant clar que la “poma” (l‘Iphone d’Apple) no es pot comparar amb la nova BlackBerry (mora negra). El video acaba amb un “Ningú hi arriba”… Mira’l, mira’l 🙂

La resposta de l’equip d’Apple no es va fer esperar. Aquí teniu el vídeo: 😀

No és genial? A mi m’ha encantat aquesta competició en clau d’humor entre les dues. I res, que m’ha fet gràcia compartir-ho 😛

Anuncis

12 thoughts on “La guerra entre les pomes i les mores negres

 1. [Nota prèvia al comentari: llegir-lo només en falta de cosa millor per fer. Esteu avisats!]

  …doncs mira, senyor Higini: el dia 1, quan encara no hi havia cap comentari en aquesta entrada, em vaig cremar els dits escrivint-te les següents paraules: “És que els d’Apple són uns senyors…”, i ara resulta que el meu comentari no hi és! Em pregunto si hi ha alguna relació entre el fet que deixo pels núvols els d’Apple i un altre fet molt sospitós: el que tot just acabes de canviar el teu Nokia XpressMusic… per una BlackBerry Pearl nova de trinca!!!

  Oooooooooooohhh… (*cor d’indignació*)

  Sí senyor! Vosaltres, els de la mora negra, són tots iguals… Molt sentit de l’humor, però després… sou pitjors que uns inquisidors!!

  :mrgreen:

  [Estàveu avisats…]

 2. Seré esquet per no rebre ni ser manipulat 😉

  Està bé que les dues companyies s’ho agafin d’aquesta manera, així tenim a en Gini distret i sense necessitat de pensar gaire per ampliar els continguts del bloc/blog.

  • Que l’iGod et perdoni la blasfèmia! Nosaltres fem part d’una secta religió, la Macquiologia, i la nostra missió al món és el seguidisme cec incondicional del nostre líder, en Steven Jobs. :mrgreen:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s