046 NEWS HIGINI TV – Noves enquestes i el concert econòmic

Amb les eleccions al Parlament de Catalunya ja convocades oficialment, els mitjans de comunicació s’han afanyat a publicar noves enquestes. Continuen dient que CiU puja però no arriba a la majoria absoluta, el PPC es manté i que PSC i ERC patexien una forta davallada. Les novetats són que els fidels electors d’Iniciativa comencen a girar l’esquena a la candidatura de Joan Herrera i que els partits petits (C’s, SI o RI) podrien entrar al Parlament. UPyD, Nebrera i PxC, de moment, no entrarien.

L’arribada de Celestino Corbacho com a número 3 de Montilla ha arribat amb polèmica per titllar la proposta d’Artur Mas de demanar el concert econòmic com a inconstitucional.

Endavant amb les notícies. 😀

 

.

..

.

.

.

Anuncis

9 thoughts on “046 NEWS HIGINI TV – Noves enquestes i el concert econòmic

  1. És el que es palpa en l’ambient. D’aquí en poden sortir més coses de les que ens pensem, penso que l’esquerra en general pot viure una transformació sense precedents d’on surti una força aglutinadora, nova, moderna i adaptada als nous temps. Així com els anys de tripartit han estat fonamentals per fer de Mas un candidat i gairebé segur un President amb cara i ulls, la patacada de d’ERC però sobretot del PSC pot fer néixer l’esquerra que necessita el país.

    • Trobo que el problema va de carisma dels líders. L’únic que es mou amb una mica d’empenta és Mas i curiosament li va bé. Montilla no n’ha tingut mai i a més empitjora la imatge, Puigcercós no és Carod, Herrera s’ha de fer encara… I tots perden vots de mala manera.

  2. Es que el palpa a l´ambient es una cosa festiva de canvi i revolució. Algo así com el canvi del Obama, que no va ser ni un canvi ni una revolució, peró es que si fossi ambdúes coses a lo pitjor algú faría exercicis de tir al blanc, en aquest cas, al negre. o al mulat.
    La joventut de CIU porta anys preparant.si per la festa del dia després. Esperem que algún no tingui q´anar a la farmaciola a corre cuita a trovar la píndola aquella. Es que veiem tant d´entusiasme, tant d´illusions, tant de festa colectiva, que aquests nois i noies, madurs i madures, es mereixem, si més no, un refrigeri a Can Noguera, al menys. Encara no hi he vist q´inviti la casa. Llógic, tindrem la Casa Gran del catalanisme. Aquesta invitará per tothom. I que els entusiastes d´aquest canvi tan anunciat em perdonim per el meu escepticisme.

  3. El PSC va donant tombs i encara ni ha decidit cap a on va com a partit. Dividit en dos i després de renegar del sector catalanista per apostar per la via més centralitzant (o més PSOE), ara se n’adonen que el sector catalanista té força i tornen a provar d’atreure-ls amb la Tura. Massa precipitat i sobtat. Primer que es redefineixin i després ja que remuntin la situació si poden.

  4. Les eleccions tenem aquest inconvenient. Posa als partits a fer treballar les neurones a corre cuita. Tenim en compta l´esforç que fan per que els ciutadans no les usem, lo miraculós es que encara resti personal per aquesta tarea.

  5. Estan molt bé les enquestes per entretenir al personal, omplir pàgines als diaris, minuts a les teles, i post als blocs 😉 Però, tot i així acostumen a donar una tendència encara que són molt tendenciosos segons qui les demana (paga).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s