Disculpeu les molèsties (i III)

Bé, si fa no fa, aquesta que veus és la nova imatge del bloc. Potser el canvi més evident és que el disseny actual té tres columnes i, en canvi, l’anterior en tenia només dues.

Si bé el disseny ha canviat, l’estructura és, si fa no fa, la mateixa. Veuràs que al bloc hi parlo una mica de tot: coses que passen al poble, les activitats de la colla gegantera, història local, política, l’actualitat dels diferents blocs de Vilamajor, llistes de ràquing, comentaris breus, entrevistes i fins i tot un canal de notícies! Sí, potser sí que sóc una mica freaky… 🙄 De tot això, què és el que t’agrada més?

I en tot aquest temps heu fet un munt de comentaris (més de 1550) al bloc i també l’heu visitat sovint: durant el darrer més d’octubre heu fet una mitjana de 157 visites diàries. En total, ja en portem més de 63.500.

A la nova capçalera hi trobaràs alguns dels personatges del canal Higini TV. Qui és tota aquesta gent? 😀 D’esquerra a dreta són el capgròs Pere, el prevere Orila, la castanya anònima, el capgròs Joan, el gegant-rei Alfons, el gegantó Quico, la geganta-dida Loreto, Santa Susanna, Sant Pere, Sant Antoni, Sant Elies, l’arcàngel Gabriel i Sant Lleïr. (pots veure qui és qui a la imatge)

Però aquest bloc no ha estat l’únic a fer canvis, sinó que també han canviat d’aspecte dos dels blocs degans de Vilamajor en xarxa:

Reflexions de VilamajorReflexions de Sant Pere de Vilamajor. Un espai d’anàlisi i opinió crítica sobre temes ciutadans i el desenvolupament social de Sant Pere de Vilamajor. El bloc d’en Ricard Camprubí ha canviat de dalt a baix el seu disseny. Ara més clar i agradable però amb els continguts exhaustius i punyents de sempre.

Les Pungoles opina i viu. Cal buscar, cal comparar i evident serà que no té igual. El bloc de Pungoles Opina ja havia canviat el seu aspecte fa poc però ara ha introduït noves pestanyes amb activitats, mapes, anuncis… Aquest bloc ha esdevingut un referent de la urbanització de les Pungoles gràcies al seu gestor, Israel Sugrañes.

Anuncis

7 thoughts on “Disculpeu les molèsties (i III)

 1. Gini, el teu estímul continu d’innovació fa que malgrat siguem uns afeccionats ens esforcem per no quedar enrera. Be siguis tu, en Pedro o l’Isra, sempre hi ha algun blocaire picant de colces. Aixó és prova de la vitalitat de Vilamajor en Xarxa i la seva gent, més gran que el municipi.

  Felicito a tots els que et llegim, doncs sóm nosaltres els què estem d’enhorabona amb els canvis al teu bloc.

 2. M’agrada el canvi, encara que caldrà acostumar-se de nou, pensant que em sembla que jo només havia conegut l’anterior versió 😉

  Què us han donat per Vilamajor que canvieu tots de pell? Que feu com les serps?

 3. David, que també he pensat amb tu, tot i què no t’esmerces gaire darrerament amb deleïtar els teus “llegidors”…

  Pep, ets perspicaç: Vilamajor és sens dubte un cau de serps, pregunta l’Higini per més senyes. Són gent rara, però -alguns- extraordinaris.

  • Ricard, ara no sé si dius això de les serps en sentit figurat 😕 o parles dels nius de colobres que hi havia a Terra Blanca (pedra serpera)… 😛

   😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s