055 NEWS HIGINI TV – Top 20 dels noms de carrers de Catalunya

El diari ARA ha publicat avui en la seva portada un TOP 20 dels noms de carrers i places més emprats en els municipis catalans a través de les dades de l’Institut Cartogràfic de Catalunya. A Higini TV comprovarem si els 20 noms més usats a Catalunya estan al nomenclàtor de Sant Pere de Vilamajor i, si hi són, a quin dels seus barris els podem trobar. També comprovarem quins noms hi falten. Seguim la tònica general del país? O no?

El presentador del telenotícies, Sant Pere, també aprofita per fer-vos una enquesta sobre el nom de la principal via de Sant Pere de Vilamajor, el tram urbà de la carretera BP-5109 de Sant Pere a Sant Antoni, entre la plaça de l’Església i el carrer Nou. Actualment aquesta via es diu Avinguda de Sant Nonet. L’enquesta et presenta tres opcions. Quina tries?

Per veure més enquestes clica aquí:

0_enquestes

 

Anuncis

3 thoughts on “055 NEWS HIGINI TV – Top 20 dels noms de carrers de Catalunya

  1. El vot per “Sant Ramon Nonat” és meu. És que les coses, quan es fan, s’han de fer ben fetes. És més, jo proposo que es digui “Sant Ramó No Nascut”. Aviam, què és això de “Ramon”, amb aquesta “-ón” tan… poc catalana?? Les regles de transferència diuen que les paraules en -ón en castellà es realitzen en -ó en català, així que no hi ha discussió: els Ramons de Catalunya passaran a dir-se “Ramons”, però cadascun d’ells es dirà “Ramó”. Per altra banda, “nat” és la forma patrimonial de “natus”, en llatí, i l’ús d’aquesta forma tendeix a especialitzar-se en expressions del tipus “ets un artista nat!”. S’ha acabat això de dir “nat a Barcelona”. “NASCUT A BARCELONA”, s’ha de dir! Tot i que, ara que hi penso… si sant Ramó ni tan sols ha nascut, què feu donant-n’hi el nom al carrer principal de SPV??
    Apa, deixeu-ho estar com està que ja està prou bé…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s