La Mongia de Vilamajor supera els 1300 visitants durant els primers 4 mesos del 2011 gràcies a les visites guiades i a les exposions temporals

[web municipal] Durant aquest primer quatrimestre (gener-abril), les visites al punt d’informació han augmentat considerablement superant ja les 1300 visites aquest 2011. El punt d’informació de moment només obre els matins dels caps de setmana de 10h a 14h i rep cada matí una mitjana d’uns 25 visitants. Les franges d’edat dels visitants són generalment famílies amb pares d’entre 30 i 49 anys amb nens de 3 a 15 anys i, també, persones majors de 65 anys. La franja d’edat que menys visita el punt d’informació és el jovent d’entre 15 i 29 anys.

Als visitants diaris, cal sumar-hi també les visites concertades que es fan amb els grups escolars (escoles, llar infantil, institut) més les visites guiades a diversos monuments i indrets d’interès com l’església de Sant Pere, el centre històric o la Torre Roja. Properament es farà una visita guiada nocturna per veure les restes del Castell de Vilamajor i observar com encara queden moltes més restes de les que ens pensem.

Un altre factor que ha fet incrementar considerablement les visites han estat les exposicions temporals que han tingut molt bona acollida del públic tant del propi municipi com forani. De moment, se n’han pogut veure dues: “Les papallones del Montseny” de Constantí Stefanescu i “Santuaris del Baix Montseny i l’Alt Mogent” del pintor cardedeuenc Víctor Busquet. Properament s’inaugurarà una nova exposició fotogràfica sobre els fenòmens meteorològics a Vilamajor amb les fotografies que en Jordi Rodoreda envia als espais del temps de TV3, TVE o BTV. 

La petició majoritària dels visitants és informació sobre itineraris per passejar pel municipi, ja sigui d’un nivell mig com el PR-C 139 o d’altres més senzills com passajades curtes cap a la font del Roure o per la plana agrícola del Pla. També han tingut molt èxit la venda de productes locals com els punts de llibre de la Torre Roja, els bastons per caminaries, mapes excursionistes o les publicacions monogràfiques tant del Montseny o de Vilamajor.

Dades del servei:

Adreça: Carrer de l’Església, núm 3, de Sant Pere de Vilamajor

Telèfon: 93 861 04 18

Horari: Dissabtes, diumenges i festius de 10.00 a 14.00 hores

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s