Aturada tècnica del servei de blocs de Blogger

Missatge enviat per Vilamajor en Xarxa:

Blogger, la divisió de Google que gestiona els blocs “.blogspot.com” ha interromput el servei des de dimarts i pel moment encara no l’ha restaurat.

Els administradors dels blocs no podem editar-los, ni els usuaris poden escriure-hi comentaris.

Això no afecta als blocs publicats en altres serveis, com ara “.wordpress.com”, que estan plenament operatius.

A més, Blogger ha eliminat, i no sabem si els restaurarà, els “posts” i comentaris que van redactar des d’ahir. Per aquest motiu no podeu accedir als articles que, tot i figurant a la portada de Vilamajor en Xarxa, es varen penjar ahir.

Milions d’internautes estan sent afectats per aquesta situació.

Disculpeu les molèsties que tot això us pugui estar ocasionant en una xarxa tant viva com la de Vilamajor. Tant aviat com es restauri el servei us ho farem saber a la portada de Vilamajor en Xarxa.

Vilamajor en Xarxa

 (Gràcies a l’Higini per publicar aquest missatge)

Més info: Blogger

Anuncis

7 thoughts on “Aturada tècnica del servei de blocs de Blogger

  • Corre per internet:
   Google programó un tiempo de inactividad en la noche del miércoles para llevar a cabo las operaciones de mantenimiento. Durante este tiempo, el servicio permitía la lectura pero no la actualización de contenidos.

   Sin embargo, la actualización registró problemas. En estos momentos es posible consultar los blogs aunque no se permite publicar nuevas entradas ni consultar las efectuadas a partir del pasado miércoles, cuando se produjo el fallo en la actualización.

   Según publica el equipo de Blogger en Twitter y en el foro de la plataforma, esta interrupción es debida a “problemas con una actualización de mantenimiento rutinaria”.

   Según explican los responsable, están trabajando en “revertir” la versión de mantenimiento. Como resultado, las fotografías y comentarios que todos los usuarios publicaron después de las 7:37 del 11 de mayo 2011 “se han eliminado”.

   Blogger ha publicado constantes mensajes en Twitter pidiendo disculpas por lo sucedido y aseguran que sus ingenieros están “trabajando duro” para volver a la normalidad a Blogger y restaurar sus mensajes y comentarios.

   Además, el equipo de Blogger ha anunciado que “una vez que el trabajo este completo” y hayan devuelto a la normalidad el servicio de blogs van a publicar “un informe” sobre los fallos y consecuencias derivadas de la interrupción.

 1. De tant en tant això també ens passa als usuaris de wordpress, i és tota una putada, tot i així sempre és millor fer servir un servei lliure i obert com wordpress al privatiu Blogger.

  • Hola MadeByMiki, 🙂 En SPectiVa diu que ha pogut salvar part de la informació dels seu bloc de Blogspot gràcies a les còpies de seguretat. Saps com es poden fer còpies de seguretat amb el WordPress?

  • Hola Eugènia,
   No en tinc ni idea de què vol dir aquest missatge però m’alegra haver vist al teu bloc que ja ho has pogut solucionar.
   Una abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s