Resultats de les eleccions municipals 2011 a Sant Pere de Vilamajor

A les 9h del matí s’ha obert el col·legi electoral de Sant Pere de Vilamajor situat a l’escola Torre Roja, format per 4 meses, on 3163 vilamajorencs tenen el dret d’elegir els 11 regidors que formaran el Plenari Municipal de la novena legislatura. S’han presentat 6 candidatures (dues menys que a les eleccions del 2007): CiU, ERC+RCAT, GISP, ISP+ICV, PSC i PP.

Participació. 

A les 20h ha votat un 58% dels 3163 vilamajorencs amb dret a vot. Al final de la jornada del 2007 van votar 1688 persones que suposaven el 59’79% del cens electoral d’aquell any.

Escrutini. 

Cal afegir que 80 veïns van optar per votar en blanc malgrat la varietat de candidatures i 34 veïns més van emetre un vot nul.

➡ Els 11 regidors de la novena legislatura. 


Anuncis

4 thoughts on “Resultats de les eleccions municipals 2011 a Sant Pere de Vilamajor

 1. Felicitats a tots els què han rebut la confiança dels nostres conciutadans !

  Per cert, no s’hauríen de sumar els vots de C’s (JL Bosque) als de GISP en les eleccions de 2007 per fer comparables els resultats?

  • Hola Ricard,
   La veritat és que aquesta tarda em vaig plantejar la mateixa qüestió mentre preparava la taula, però després de rumiar-hi he decidit no sumar els vots.
   El cas és que Iniciativa i ISP són dos projectes polítics diferenciats que es van presentar per separat el 2007 i que en aquesta legislatura han confluït amb un projecte d’entesa, per la qual cosa tenia tot el sentit sumar-ne els vots. En canvi, el projecte de Ciutadans va desaparèixer durant aquesta legislatura i no s’ha presentat en aquestes eleccions. El que tenim actualment és un grup polític –el GISP– amb noves incorporacions al seu equip –en Bosque–, i tot i que sigui de suposar que en Bosque hagi arrossegat vots a la candidatura del GISP no podem parlar d’una coalició. Sumant els vots estaríem assumint que els votants de Ciutadans al 2007 s’haurien passat automàticament al GISP, però aquesta és una suposició molt agosarada. Prefereixo assumir que hi ha una discrepància entre els resultats que el GISP va obtenir fa 4 anys i els d’enguany i que aquesta discrepància es deu a múltiples motius, entre els quals hi pot haver, naturalment, la influència d’en Bosque, però no vull filar més prim per no distorsionar la interpretació de les dades.

   • El Gisp tenia persones de molt pes com l’ISAC que viu a Falde, un homa que jo li he vist sempre lluïtant pels veins.
    De totes formes crec que Josep Maria Jesuy `sabrà fer una bona coalició de forces per fer un AJUNTAMENT fort i pel Poble.
    Així ho dessitjo per això així ho poso al bloc ( No sé si us arribarà, no en sé gaire)
    Molta sort a tots els components perquè la vostra sort i el vostra treball, serà la meva de sort perquè un poble ha de tenir uns BONS Polític amb Majucules, i el seu “benefici”, el “benefici del Poble”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s