En Ferran s’ha indignat

En Ferran Sarrià s’ha indignat. Ha fet córrer a amics i coneguts el següent missatge:

Aquell marrec de tot just 20 anys m’havia donat una lliçó d’ètica, i no m’ho podia treure del cap. Va dir una frase que m’ha quedat en el meu subconscient, una frase que no ha parat de ballar dins del meu cap des de fa 5 dies, una frase que reflecteix clarament una societat: “ens hem acostumat al que tenim i ens conformen amb el que vindrà. Hem perdut el nostre esperit de lluita. Així no anirem enlloc”. 

Malgrat que era conscient que la societat on vivim, l’anomenada societat democràtica, estava perdent els seus valors més identitaris, no havia fet res per intentar alterar la situació excepte petits canvis d’impressions en cercles molt menuts format per les persones més properes a mi. Era conscient que les meves paraules no anaven més enllà de la meva boca, era conscient que les meves idees sonaven a un discurs revolucionari sense sortida, era conscient que tot plegat no servia de res.

Com deia el mestre de 20 anys: em conformava.

Ara, amb el moviment espontani massiu que s’està donant a les grans capitals de l’Estat espanyol, les meves idees han trobat nou aliats. Ara sé que hi ha més bojos que pensen com jo. Ara sé que no estic sol.

He decidit deixar les paraules i passar a l’acció, he deixat de conformar-me i he decidit demostrat la meva indignació, he decidit estar bé amb mi mateix. Vull mostrar a la resta de persones, a les que estimo, als meus amics, als meus veïns, als coneguts…. a tots que Ferran no està d’acord amb la democràcia en què viu. I no ho vull fer amb paraules sinó amb accions.

Per aquesta raó, a partir del dimarts a la tarda del dia 24 de maig i fins el divendres 27 de maig acamparé davant de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. Serà la meva petita aportació a l’enuig generalitzat d’una societat que reclama que : UNA DEMOCRÀCIA REAL JA!!!

Em podeu seguir dia dia a: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_227658077247632&ap=1

Ferran Sarrià

Amics i veïns l’han anat a veure, li han donat ànims des d’internet, l’han acompanyat muntant les seves tendes, hi han jugat a cartes o aquest vespre l’acompanyaran en un sopar de carmanyola. Si vols assaventar-te per què s’ha indignat en Ferran i quines activitats hi trobaràs visita el grup de Facebook: “Una altra democràcia és possible“.

Anuncis

3 thoughts on “En Ferran s’ha indignat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s