El Racó de Vilamajor número 30

Ja és divendres i, amb ell, arriba el racó número 030! Amb aquest racó, certament una mica difícil, acabem la tercera tongada! Tornarem el 2 de setembre! Recorda que pots seguir buscant on són els racons mentre tinguin el símbol del cadenat obert. Hi has estat? On creus que és? Fixa-t’hi bé! Si has reconegut el racó, només has d’omplir el formulari. Si creus que podria ser allà on penses però no n’estàs segur, és una excusa perfecta per fer una petita excursió i confirmar-ho. I si no en tens ni idea, sempre li pots ensenyar a algú a veure si t’ajuda. No deixis de participar! Encara que en fallis una, no passa res! Som-hi!

:arrow:  La resposta d’on és aquest racó ja s’ha publicat i encertar-lo, a partir d’ara, ja no puntua a la classificació del joc. Clica aquí per veure la resposta.

Clica aquí per veure les instruccions.

Ja has trobat aquests altres racons?. (clica sobre la imatge del racó per accedir-hi).

.

.

.

Anuncis

7 thoughts on “El Racó de Vilamajor número 30

  1. Carme P –> He posat m’agrada, però no n’estic segura. Perquè aquest si que és difícil. A veure si el temps acompanya i anem la família a fer una passejada a buscar el racó!

  2. Massavia Centre –> Aquesta casa está molt amagada. Penso que aquest arbre potser una pista important

  3. La dificultat de la fotografia és que hi ha moltes poques referències que ens permetin la localització, més o menys, del lloc.

    Per sort, passo sovint per la zona en BTT, juntament amb la confirmació d’un amic, ha fet que sàpiga quin és l’indret. Avui ho he confirmat anant en bicicleta.

    Que tingueu sort!!!

  4. Carme P–> Per fi ja podré dormir tranquila. Hauria d’haver fet cas a l’Alfons de bon principi. Però jo sempre he sigut molt tossuda i fins que no ho he vist amb els meus ulls no m’he volgut arriscar. Avui hem fet excursioneta familiar i l’hem trobat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s