Sant Pere de Vilamajor: distribució de la població per veïnats

En Ricard Camprubí ha publicat en el seu bloc una interessant entrada sobre la població de Vilamajor on alerta que abans d’acabar aquest any 2011, Vilamajor (Sant Pere i Sant Antoni) superarà els 10.000 habitants. Que Sant Antoni és el més habitat dels dos Vilamajors és conegut, però crida l’atenció que cada vegada la distància és més curta: ara representa un 56.7% del total mentre que fa 20 anys representava el 70%.

Actualment (8/11/2011) a Sant Pere de Vilamajor som 4.324 habitants (*) repartits en set veïnats: el Pla, les Brugueres, els Boscassos, el Bruguer, Canyes, Santa Susanna i el Sot de l’Om.

La distribució per veïnats és la següent (cada punt equival a deu persones):

.

➡ Us recomano seguir el bloc Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor. 😉

Anuncis

One thought on “Sant Pere de Vilamajor: distribució de la població per veïnats

  1. Gràcies Gini pels teus comentaris. Veig que tens informació privil.legiada, doncs em faig un tip de demanar dades, sobre tot a Sant Antoni, i no em fan ni cas.

    Aprofito l’avinentesa perquè els teus lectors comparin les dades que ofereixes amb les del 2009: http://spv-analisi.blogspot.com/2011/05/la-poblacio-per-veinats-sant-pere-de_19.html, on es pot comprovar per exemple que Vallserena ja ha atrapat Can Ram i que Les Pungoles ha perdut població empadronada.

    Per cert, les meves estimacions per finals de setembre d’enguany de la població de Sant Pere són de 4.315 persones. La teva dada -real- a 1 de novembre (posem 31 d’octubre) és de 4.324, per la qual cosa veig que afino bé les estimacions (doncs no disposo de les dades reals més que a 1-1-2011).
    Si algú té informació actualitzada del padró de Sant Antoni, m’interessaria molt que me les fes arribar, doncs la darrera de què disposo complerta és de 1-1-2010 (spvilamajor@gmail.com), malgrat les he demanat diverses vegades a l’Ajuntament de Sant Antoni.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s