Arriba una nova revista per a gaudir del lleure i la cultura de proximitat: “D’aquí”

El proper dia 10 de desembre apareix la nova revista d’aquí, dedicada a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals.

A la revista hi participaré proposant-vos dues visites al territori: una ruta per gaudir el vostre entorn més proper i una altra per descobrir les joies del patrimoni local de l’Alt Mogent i del Baix Montseny. 

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

Amb la publicació de l’agenda d’activitats d’ajuntaments i emprenedors de la cultura, articles monogràfics sobre llocs, fires, aplecs i festes, així com entrevistes a gent que fa coses destacables a la comarca, es pretén potenciar i dinamitzar el nostre entorn social, cultural i econòmic.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

D’aquí és una revista atractiva, ben dissenyada, dotada de bones fotografies, que cuida l’estètica per a que sigui atractiva al lector i amb continguts interessants en referència a les propostes del lleure i cultura de la comarca. També inclou una apartat gastronòmic i una Guia de Bars i Restaurants de la zona.

Comencem amb 5 pobles i anirem ampliant el cercle. La revista d’aquí la podreu trobar a partir del 10 de desembre a bars, restaurants, cinemes, comerços i centres municipals de Cardedeu, Cànoves i Samalús, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor.

En el primer número, amb una tirada de 6.000 exemplars i que sortirà amb 32 pàgines (amb l’objectiu d’anar a 48 pàgines properament), inclou l’Agenda d’activitats de desembre, una entrevista a la il·lustradora Cinta Vidal de Cardedeu, una proposta d’excursió familiar al Roure Gran de Sant Pere de Vilamajor, i la descoberta de la recent inaugurada Torre del Moro de Llinars.

Anuncis

2 thoughts on “Arriba una nova revista per a gaudir del lleure i la cultura de proximitat: “D’aquí”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s