L’Associació de Comerciants i Petita Empresa de Sant Pere reparteix gratuïtament entre els seus clients calendaris del 2012

Calendari 2012

Des d’aquest cap de setmana, l’Associació de Comerciants i Petita Empresa del Centre de Sant Pere de Vilamajor reparteix gratuïtament entre els seus clients un calendari del 2012. El calendari és una cartolina de gran format que incorpora les festes locals i fotografies dels seus comerços. Podeu aconseguir el vostre calendari al forn de pa Sant Pere, la farmàcia Sandoval, la botiga agroalimentària Picart, el supermercat Coaliment-Sant Pere, el bar Can Noguera, el restaurant Can Pau, el restaurant Can Pau Nadal, la perruqueria Dolors, el Vènding el Cafetó, la fusteria J. Baró, el taller de forja i serralleria Higini Herrero i les parades del mercat que cada dissabte se celebra al carrer Comtes de Barcelona.

Aquesta acció nadalenca és la continuació de la que ja va fer l’entitat l’any passat, quan va repartir entre els seus clients bosses de la compra vermelles amb el logo de la nova entitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s