Ja ha arribat el segon número de la revista “D’aquí”

Ja ha arribat el segon número de la nova revista d’aquí, dedicada a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals. Tota la informació del més de gener del 2012 la trobareu aquí.

 En aquest segon número hi participo proposant-vos dues visites al territori: una ruta per gaudir el vostre entorn més proper, en aquest cas, una visita a Cànoves per gaudir de la riera, l’embassament i enfilar-nos fins al majestuós Castanyer Gros d’en Cuc. L’altra proposta és redescobrir la Torre Roja i quina història ens amaguen aquestes misterioses pedres vermelles. 

També hi trobareu un reportatge sobre l’aplec a Sant Hilari i una entrevista a la Camut Band, a més a més de l’agenda cultural, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. 🙂


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s