Amb el mes de febrer ja arriba un nou número de la nova revista d’aquí

Amb el mes de febrer ja arriba un nou número de la nova revista d’aquí, dedicada a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals!

 En aquest segon número hi participo proposant-vos dues visites al territori: una ruta per gaudir el vostre entorn més proper, en aquest cas, una ruta molt senzilla i planera pel camí ral que comunica Sant Antoni de Vilamajor amb Llinars del Vallès. L’altra proposta és redescobrir la capella de Sant Corneli de Cardedeu i tota la seva convulsa història. 

També hi trobareu un reportatge sobre el Carnestoltes i el Ball de Gitanes i una entrevista a Marçal Muñoz, a més a més de l’agenda cultural, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. 🙂


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s