El proper 24 de març inaugurem una exposició a la Mongia: “Al Natural: observem el paisatge del nostre país”

El proper dissabte 24 de març de 2012, a les 11h, t’espero a la Mongia de Vilamajor (punt d’informació del Parc Natural del Montseny a Sant Pere de Vilamajor) on inaugurem una nova exposició fotogràfica sobre el paisatge del nostre país. Les fotografies són d’en Xavier Perea Obiols, professor de biologia de l’IES Vilamajor. L’exposició està dividida en tres bloc: paisatge, macro i fauna. 🙂

Què s’exposa? 

[extret del programa] La fotografia de natura és una disciplina àmplia i diversa que exigeix una gran dedicació i entrega.

En aquesta exposició s’hi poden veure fotografíes de natura dividides en tres apartats: el paisatge, la caça fotogràfica i la macrofotografia. Dins del paisatge veureu imatges de diferents racons de Catalunya i en diferents èpoques de l’any. L’apartat de caça fotogràfica mostra imatges de diferents espècies de fauna captades en el seu hábitat natural. Per últim, dins de la macrofotografia podreu veure petits detalls de diferents espècies de flora i fauna sempre espectaculars.

Amb aquesta exposició pretenc, sobretot, donar a conèixer diversos indrets del nostre país així com també mostrar certes espècies, potser difícils d’observar, per tal que tots prenguem consciència del patrimoni natural de què disposem i així puguem estimar-lo i respectar-lo més.

Quan la podré veure?

La podràs veure des del 24 de març de 2012 tots els caps de setmana i festius, de 10 a 14h, a la Mongia fins el mes de maig. L’entrada és gratuïta.

Vols veure com va anar la inauguració?

➡ Clica aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s