Pescats amb xarxa o a la xarxa… (19/03/2012)

Avui ha vingut un equip de TVE a gravar com en Jordi Rodoreda fa les fotografies dels temps a Sant Pere de Vilamajor i com les comparteix amb les televisions i xarxes socials. Podreu veure com ha quedat als espais dels temps de TVE (en català i en castellà) de proper divendres!

Jordi Rodoreda: Ja està, Ja hem acabat! Tot molt ràpid! a veure com queda muntat? el divendres ho veurem!

Google ha modificat les adreces de la seva base de bloc BLOGGER (on hi ha la majoria de blocs de Vilamajor en Xarxa) espanyolitzant l’adreça afegint-hi un “.es” quedant d’aquesta manera: Nomdelbloc.blogspot.com.es. Davant d’això en Jordi Sella, presentador del programa Generació Digital piula al seu twitter:
Jordi Sellas Ferrés ‏ @jordisellas
Sé que fa mandra. Però amb l’assumpte #BloggerCat jo apostaria per: migrar a @Wordpress, és millor que @Blogger, i compraria dominis.cat

La forta sequera i previsió de vents ha fet activar la fase 2 (prealerta) del pla INFOCAT pel risc d’incendi. Davant d’aquesta notícia, l’Associació de Veïns de Les Pungoles ha compartit:

AAVV Les Pungoles Vilamajor: Estaria bé que els ajuntaments tinguessin una llista dels que podem ser voluntaris en cas d’incendi, així com els que posem a la seva disposició l’aigua de les nostres piscines. La rapidesa pot ser clau.

➡ Si l’associació de veïns té feta una llista, seria genial que la fes arribar al coordinador d’emergències de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, al Sr. Josep Illa. Cal recordar que en cas d’activar-se el Pla d’Emergències Municipal, els voluntaris s’han de dirigir davant dels ajuntaments per poder rebre instruccions per poder-se coordinar amb protecció civil i bombers i no entorpir-los. Tenen tota la raó: la rapidesa és clau!


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s