Aquest mes d’abril us proposo una ruta cap a l’ermita de Sant Elies i una visita a Sant Julià d’Alfou

Amb el mes d’abril ja arriba un nou número de la nova revista d’aquí, dedicada a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals!

:arrow:  En aquest cinquè número hi participo proposant-vos dues visites al territori: una és muntanyenca aprofitant que el dia 25 d’abril celebrem l’aplec a l’ermita de Sant Elies i com i perquè fa 600 anys que hi demanem aigua. L’altra proposta és més tranquil·la: visitar l’esglesiola del barri de Sant Julià d’Alfou a Sant Antoni de Vilamajor. 

També hi trobareu un reportatge sobre la llegenda de Sant Jordi i una entrevista a Reyes Barragan, directora del Grup de Teatre Till-Tall, a més a més de l’agenda cultural, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. :)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s