Abertis posa un peatge al pont de Vilamajor per compensar les pèrdues de la campanya #novullpagar

Obres al pont de Vilamajor

Els veïns de Sant Pere de Vilamajor ens hem despertat amb el soroll dels operaris col·locant, presumptament, les casetes i barreres al pont de la carretera de Sant Pere de Vilamajor per a un nou peatge que seria gestionat per l’empresa Abertis. Tot això, segons la rumorologia popular, seria per compensar les pèrdues que l’empresa concessionària ha patit a nombroses autopistes catalanes amb els milers de ciutadans que s’han afegit a la campanya #novullpagar.

L’operació d’instal·lació del nou peatge s’està fent amb el màxim secretisme. Els operaris d’Abertis anirien disfressats d’operaris de l’Àrea de Carreteres de la Diputació amb el pretext d’estar col·locant unes baranes protectores per als vianants degut als vehicles que cada dia hi circulen a gran velocitat. Els vilamajorencs, més suspicaços que ningú, no s’han cregut la versió oficial ja que el trànsit d’aquest final de carretera és molt escàs. Tant, que els avis diuen recordar que quan es va pintar el pas de vianants al pont ni tan sols va caldre tallar el trànsit perquè la pintura s’assequés…

Continuarem informant…

Anuncis

One thought on “Abertis posa un peatge al pont de Vilamajor per compensar les pèrdues de la campanya #novullpagar

  1. El peatge és doble, el tens en el stoprevolt de la Plaça de la vila a Sant Antoni i el segon, en el semàfor de la benzinera cap a l’estació. Clar que en el primer cas n’hi hauria prou per escapolir-se desviant-se per Can Vila i en el segon, per Can Derrocada cap a Palau. Però tranquil, ara que agruparan de forma forçosa els municipis us podreu fusionar amb els de la Vall. Per cert, estupendes les fotos d’en JRododera a SAV (antigues escoles)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s