La Mongia oferirà visites guiades a l’interior de l’església parroquial de Sant Pere de Vilamajor

La parròquia de Sant Pere i l’Ajuntament han signat un conveni de col·laboració per permetre visites a l’interior de l’església parroquial fora de l’horari de les celebracions litúrgiques. Els visitants que vulguin visitar l’església s’hauran de dirigir al Punt d’Informació del municipi, situat davant mateix del temple, al carrer de l’església, número 3. Les visites al temple seran gratuïtes i guiades a càrrec de l’informador de la Mongia (o sigui, jo 😛 ).

Tipologia de les visites

  • Les visites regulars, d’una durada aproximada d’uns cinc o deu minuts, es realitzaran dins de l’horari d’obertura del punt d’informació: dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h i no caldrà reserva prèvia.
  • També es podrà concertar visites guiades per a grups o escolars fora de l’horari de la Mongia trucan al 938610418 o bé al correu electrònic mongia@vilamajor.cat
  • A més a més, el punt d’informació també continuarà organitzant puntualment visites completes, d’una hora o hora i mitja de durada, per donar a conèixer el patrimoni del municipi. La propera visita guiada completa coincidirà amb la diada de Sant Pere, el 29 de juny, dins dels actes de la Festa Major. La visita, titulada “Del Castell de Vilamajor a la Catedral del Vallès” començarà a les 19:30h des de la mateixa Mongia i es visitarà el centre històric i l’església.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s