Aquest mes de juliol us proposo una ruta per Santa Susanna de Vilamajor i una visita a la pabordia de Sant Lleïr

Amb el mes de juliol (i agost, perquè el proper número és doble) ja arriba un nou número de la nova revista d’aquí, dedicada a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals!

:arrow:  En aquest vuitè número hi participo proposant-vos dues visites al territori: una ruta muntanyenca per gaudir el vostre entorn més muntanyós però fresc ja que a l’estiu fa molta calor: en aquest cas, una ruta de l’esglesiola de Santa Susanna de Vilamajor a un dels llocs on la calor no hi sap arribar: la Font Fresca! L’altra proposta és visitar la pabordia de Sant Lleïr, situada entre Sant Pere i Sant Antoni. 

També hi trobareu informació de les festes majors d’estiu i una entrevista a en Marc Puntí, a més a més de l’agenda cultural, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. :)

Anuncis

One thought on “Aquest mes de juliol us proposo una ruta per Santa Susanna de Vilamajor i una visita a la pabordia de Sant Lleïr

  1. Em sembla molt interessant que es posin en valor les “coses” d’aquí, és a dir, que tinguem especial interès en les rutes que es poden fer pel nostre territori, en la cultura tradicional, les festes, el patrimoni, el paisatge… Moltes vegades ni els de fora ni els de dins valorem aquestes iniciatives, i són molt importants! Jo sovint visito portals de turisme sobre qüestions de Catalunya i descobreixo noves rutes per fer, sempre coses noves a visitar. L’últim que he “clitxat” ha estat aquest: http://megustacompartir.catalunya.com
    Apa, sort i molt bé el blog!
    Sílvia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s