El servei de visites guiades a l’església de Sant Pere de Vilamajor surten al 9 Nou

Si feu una ullada al diari el 9 NOU d’avui veureu que es fa ressò del nou servei de visites guiades que es realitzen des de la Mongia. Els visitants que vulguin visitar l’església s’hauran de dirigir al Punt d’Informació del municipi, situat davant mateix del temple, al carrer de l’església, número 3. Les visites al temple seran gratuïtes i guiades a càrrec de l’informador de la Mongia (o sigui, jo :P ).

El 9 NOU, 10/08/2012

Tipologia de les visites

  • Les visites regulars, d’una durada aproximada d’uns cinc o deu minuts, es realitzaran dins de l’horari d’obertura del punt d’informació: dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h i no caldrà reserva prèvia.
  • També es podrà concertar visites guiades per a grups o escolars fora de l’horari de la Mongia trucan al 938610418 o bé al correu electrònic mongia@vilamajor.cat
  • A més a més, el punt d’informació també continuarà organitzant puntualment visites completes, d’una hora o hora i mitja de durada, per donar a conèixer el patrimoni del municipi. La propera serà el divendres 7 de setembre de 2012.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s