El divendres 7 de setembre farem una visita guiada i nocturna al passat de Vilamajor: del castell a la catedral

Com que la tarda de la diada de l’onze de setembre hem de ser tots a Barcelona, la visita guiada de la diada la farem el divendres 7 de setembre. Aquesta vegada, també nocturna, ens aprofundirem en com van construir el castell i l’església.

Quina funció tenia la Torre Roja? I la Torre Negra? Visitarem les muralles ocultes i descobrirem on eren les seves portes i fossats… Per què no es va reconstruir el castell després del terratrèmol? On vivien els comtes-reis i on vivia la gent de La Força? Qui eren els senyors del castell? On era el pati d’armes? Per on passaven les mines subterrànies d’aigua? Sabem on era l’antiga església de Sant Pere? Com es comunicava amb el territori? Visitarem l’església de Sant Pere i reviurem com es va construir! Què guardaven al cofre de les 7 claus? Què vigilaven els dotze soldats armats a la porta del temple? Quan es va conventir la Torre Roja en campanar? Van conviure dues esglésies una al costat de l’altra? Quantes esglésies hi havien? Qui era el constructor de l’església? Per què es va barallar el mestre d’obres amb els clergues? Què li va passar a la primera campana de la torre?……

Divendres 7 de setembre de 2012, a les 20h, us espero per resoldre, plegats, a moltes d’aquestes preguntes… Només cal que porteu una ampolleta d’aigua, una llanterna i la vostra curiositat! ;)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s