Actes institucionals, culturals i festius omplen el programa de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Pere de Vilamajor

vilamajor.cat: L’11 de setembre és la Diada Nacional de Catalunya. Aquest dia, el país recorda la desfeta de 1714, reivindica la recuperació de les llibertats perdudes fa 300 anys i reclama el dret a decidir lliurement el propi futur, com a garantia per construir una societat justa i autènticament democràtica.

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor convida als veïns a penjar banderes catalanes als balcons i assistir als següents actes:

  • Divendres 7 de setembre a les 20h al Campanar. Visita guiada nocturna pel centre històric: del castell de Vilamajor a la catedral del Vallès. Gratuït. Més info.
  • Diumenge 9 de setembre a les 20h a la sala Orila de la Rectoria. Pel·lícula “Entre dos Gegants”.(documental que parla de la realitat catalana al sud i, sobretot, al nord dels Pirineus.). Gratuït.
  • Dilluns 10 de setembre a les 20:30h a l’Església. Concert amb el Quartet Jadin (8€). Més info.
  • Dilluns 10 de setembre a les 21h als Camps de la Riera. Homematge als voluntaris de “Sant Pere Decideix”, inauguració i hissada d’una estel·lada, cant dels segadors i,
  • tot seguit, inici de la marxa de torxes cap a Sant Antoni. (*)
  • Dimarts 11 de setembre a les 12h al Campanar. Actes institucionals. Ofrena floral a la senyera, parlaments, cant dels Segadors, gegants, aperitiu…
  • Dimarts 11 de setembre a les 15:30h als Camps de la Riera. Sortida d’autocars cap a la marxa de la Diada a Barcelona, cal comprar anticipadament un tiquet (*).

(*) El tiquet de l’autocar es pot comprar a la Mongia, al bar Can Noguera o al Supermercat de Sant Pere. El preu és de 3 euros i inclou la plaça a l’autocar i una torxa per la marxa del dia 10.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s