A la revista d’Aquí, aquest mes de setembre us proposo una visita al modernisme de Cardedeu i una ruta per Sant Salvador de Terrades

Com ja sabeu, participo amb la revista gratuïta d’aquí proposant-vos cada mes dues propostes: una ruta pel nostre territori i una altra sobre el nostre patrimoni. Després de les vacances d’estiu arriba el número de setembre dedicat a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals!

:arrow:  En aquest novè número us proposo una visita al mateix nucli urbà de Cardedeu per descobrir el seu modernisme i, de passada, també el seu ric noucentisme en forma de magnífiques torres d’estiueig. I, per estirar les cames, una caminada pels boscos de Cànoves per enfilar-nos a la capella de Sant Salvador de Terrades! 

També hi trobareu informació de la festa major de Llinars i una entrevista a en Dàmaris Gelabert, a més a més de l’agenda cultural, receptes, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. :)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s