A la revista d’Aquí, aquest mes d’octubre us proposo una ruta pel Sot de l’Om de Vilamajor i fem una pinzellada del Castell Nou

Com ja sabeu, participo amb la revista gratuïta d’aquí proposant-vos cada mes dues propostes: una ruta pel nostre territori i una altra sobre el nostre patrimoni. Comencem el mes d’octubre amb un nou número dedicat a donar informació de qualitat sobre les opcions de lleure i cultura locals!

:arrow:  En aquest desè número us proposo una visita virtual a un dels edificis més grans i més ben conservats del nostre patrimoni comarcal: el Castell Nou de Llinars del Vallès. I, per estirar les cames, una caminada per la vora de la riera de Vallserena pel Sot de l’Om fins enfilar-nos per la serra de Can Peirana fins a la Terra Blanca. 

També hi trobareu informació del Cardeterror i una entrevista molt “especial” a Marc Barceló i en Josep Serra, a més a més de l’agenda cultural, receptes, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. :)

Anuncis

2 thoughts on “A la revista d’Aquí, aquest mes d’octubre us proposo una ruta pel Sot de l’Om de Vilamajor i fem una pinzellada del Castell Nou

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s