Arquitectura

Feu córrer la veu: dissabte 24 de novembre, a les 12h, inaugurem l’exposició “EL PATRIMONI PERDUT DE VILAMAJOR”

L’exposició consta d’una vintena de plafons on  hi trobareu un munt de racons de Vilamajor que amaguen part del nostre patrimoni etnològic i arquitectònic, molts d’ells, en perill de desaparició. Hi trobareu masies, barraques, fonts, aqüeductes, castells, capelles, mines, forns, pous…

Un veí de Vilamajor, Ricard Mateo, visita cada cap de setmana La Mongia per tal que li recomanin racons per descobrir l’immens terme municipal de Vilamajor. Un cop visitats els llocs emblemàtics, se li van proposar llocs més enigmàtics: antigues mines, pous perduts a la muntanya, fonts amagades, velles masies… D’aquestes excursions en va sortir un extens fons fotogràfic (més d’un centenar) que es presenta a tothom en aquesta nova exposició titulada: “El patrimoni perdut de Vilamajor”.

Cada racó va acompanyat d’un plànol que indica la localització de l’indret, i així us ofereix, a més, unes propostes molt suggerents d’excursions pel nostre territori.

:arrow: La inauguració de l’exposició està prevista pel proper dissabte 24 de novembre a les 12 del migdia, a la sala d’exposicions de la Mongia de Vilamajor, al carrer de l’Església, núm. 3 (davant del campanar). L’exposició es podrà visitar gratuïtament els dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h des del 24 de novembre de 2012 fins a el 3 de març de 2013. Com es va fer amb les anteriors exposicions, també hi haurà la possibilitat de concertar visites per a grups i escolars fora de l’horari habitual de l’exposició.

About these ads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s