Felicitats pel primer aniversari de la revista “D’AQUÍ”

12 dAQUI

Com ja sabeu, participo amb la revista gratuïta d’aquí proposant-vos cada mes dues propostes: una ruta pel nostre territori i una altra sobre el nostre patrimoni.

:arrow:  En aquest dotzè número número us proposo una visita a l’esglesiola de Sant Esteve del Coll, al municipi de Llinars del Vallès. I, per estirar les cames, una caminada pel veïnat de Les Brugueres de Vilamajor.

També hi trobareu informació de les festes i fires d’hivern i una entrevista a Montse Nicolau, a més a més de l’agenda cultural, receptes, la guia de bars i restaurants i propostes d’activitats de tota mena!

D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc.. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals.

La trobaràs als llocs de distribució habituals. :)

També la pots trobar a internet! 😉

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s