Sant Pere de Vilamajor atorga a Salvador Vidal i Puig la Insígnia de Vilamajor per la seva excel·lència personal i prolífica trajectòria professional durant els 29 anys de secretari municipal

foto

El 1984 quan en Salvador Vidal va entrar a treballar a l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, el poble només tenia uns 700 habitants i al consistori només hi havia 3 treballadors: l’antic secretari (el Sr. Jané), una administrativa (l’Àngels de can Canal) i l’agutzil (en Joan Bruguera de ca l’Anita).

Amb vint-i-nou anys Sant Pere de Vilamajor ha canviat molt, però en Salvador no. Sempre es va mostrar pròxim, senzill i sempre aportava la serenitat i tranquil·litat per trobar una solució a qualsevol problema que sortís. I la seva seguretat, s’encomanava i s’agraïa. I més en un Ajuntament on eren molts els problemes que sortien cada dia. 

De petit, sempre he vist en Salvador a l’Ajuntament, independentment de qui hi hagués al govern municipal, custodiant, com diu el seu càrrec, els “secrets” de la institució. Més d’un veí li ha dit que sempre el va votar, pensant-se que era l’alcalde. He tingut la sort de tractar amb en Salvador com a veí, després com a regidor i finalment com a company. Si una cosa no se li pot negar és la paciència, per les hores i hores de confessions al seu despatx. Qui la tractat, sap que és un tros de pa. Ara li ha arribat la més que merescuda jubilació i crec que s’ha fet justícia amb l’atorgament de la Insígnia de Vilamajor.

Gràcies per tot, Salvador! 🙂

Aquest 22 de novembre, Sant Pere de Vilamajor va homenatjar qui va ser durant vint-i-nou anys secretari-interventor del consistori municipal, en Salvador Vidal i Puig. L’acte va reunir al govern municipal, als treballadors de l’Ajuntament, exacaldes i exregidors i molts veïns del municipi, a més de la secretària i l’alcadessa de Sant Antoni de Vilamajor.

Finalment, l’alcalde Martí Artalejo condecorà a en Salvador Vidal amb la insígnia de Vilamajor, que li fou concedida a petició unànime del consistori municipal. L’acte acabà amb un pica-pica i un dinar mentre els assistents comentaven les nombroses anècdotes durant aquests vint-i-nou anys com a secretari municipal.

Salvador Vidal i Puig va entrar a treballar a l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor com a secretari municipal el 1984 al substituir l’anterior secretari i des d’aleshores ha realitzat una prolífica carrera professional al nostre Ajuntament aixecant acta de tots els acords que s’han pres al municipi sota les alcaldies de Josep Brunell, Joan Icart, Joan Bruguera, Josep Maria Llesuy i Martí Artalejo. Durant aquests anys, moltíssimes persones del poble s’han assessorat i li han demanat consell. Després de vint-i-nou anys com a secrtari-interventor de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, es va jubilar el 14 d’agost de 2013.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s