No et perdis els temples sota les estrelles

El proper dissabte 19 de desembre a les 12h el fotògraf palauenc Mariano Pagès ens tornarà a visitar a la Mongia de Vilamajor (C/Església, 3 – Sant Pere de Vilamajor) per presentar les seves dues darreres publicacions:

Ara farà gairebé un any, es va presentar el llibre “Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny”. D’aleshores ençà s’ha restaurat l’ermita de Sant Elies, així que la nova edició d’aquest llibre inclourà fotografies de l’ermita ja rehabilitada amb el seu campanar d’espadanya. El llibre, a més de fotografies nocturnes de temples d’una vintena de pobles del Montseny, també inclou fotografies nocturnes de la Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor i de l’esglesiola de Santa Susanna de Vilamajor.

Un altre dels llibres que es presentarà es titula  “Estels, Ermites i Esglesioles del Montnegre Corredor”, treball fotogràfic on es recull l’arquitectura religiosa del Montnegre Corredor, fent un recorregut nocturn pels municipis les comarques del Vallès Oriental i el Maresme. Es tracta de temples de petita escala disseminats pel massís i el seu entorn. La totalitat de l’obra s’ha realitzat durant la nit, sovint en condicions de foscor total i agafant els edificis com a protagonistes. Cal destacar que las imatges no son fotomuntatges, sinó fotografies de llarguíssima exposició.

Presentació Mariano 2 web

Els dos llibres estaran a la venda a la Mongia des del dia de la presentació. T’hi espero 😉

Horari de la Mongia: Obert dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s